merhaba arkadaşlar...oğlum 5 bucuk yaşında..14 ekimde orta kulak iltihabı gecirdi...aniden kulağı ağrımaya başladı daha once hic boyle olmamıştı hemen acile goturduk antibiyotik verildi...gecti gibi oldu tekrar kontrole goturmedik...aradan 2 hafta kadar gecti nezle başladı nezle 1 hafta kadar sureyle gecmeyince kulak burun boğaz doktoruna gittik kulağı iltihaplı dedi ya gecmemiş yada tekrarlamış denildi tekrar antibiyotik başladık ama 24 kilo olmasına rağmen 15 kilo cocuk icin olcekle ver denildi yani yaklaşık yarım olcek gibi ve burun spreyi verdi 2 hafta sonra kontrole cağırdı bugun gittik gecmemiş dendi burun tıkanıklığı başlamıştı bikac gun once o mu tetikledi bilmiyorum 2 hafta sonra tekrar gitcez gecmemişse işitme testi istiycekmiş bu arada tekrar antibiyotik yazdı..morelim cok bozuldu tekrarlayan orta kulak enfeksiyonları işitme kaybına neden olabiliyomuş ...geniz eti olabilir yada gecirdiği gribal enfeksiyondan dedi bi doktora daha goturmeyi duşunuyorum yarın..cocukta bunaldı hastanelerde bana kızıyo surekli beni hastaneye goturuyosun diye cok uzuluyorum..cocuğunda boyle sorunlar yaşayan varsa yazarsa sevinirim biraz uzun oldu cevaplarınızı bekliyorum..