Galatasaray'ın yaz transfer doneminde kadrosuna kattığı tecrubeli İspanyol oyuncu Juan Mata, kulup televeiyonuna konuştu. Sarı-kırmızılıların yaz transfer doneminin son gunlerinde kadrosuna kattığı Juan Mata, transfer sureciyle ilgili
"Cok hızlı bir surec gecti. Cok hızlı bir şekilde imza attım. Kariyerimin bu bolumunde Galatasaray gibi buyuk bir kulupte oynamaya ihtiyacım vardı" ifadelerini kullandı.

34 yaşındaki futbolcu, İstanbulspor macıyla ilgili
"Cok gurur duydum ilk defa Galatasaray formasını giydiğim icin. O kadar cok taraftarın olduğu bir dostluk macında oynamak harika bir histi.'' dedi.

Teknik Direktor Okan Buruk ve kadro kalitesini değerlendiren Mata,
"Cok uzun zaman gecirmedim ama buyuk bir enerji var burada. Herkes bize yardımcı olmaya calışıyor. Sıkı bir ilişki kurabildik Turk ve yabancı arkadaşlarla. Okan Buruk ile 2 haftadır falan calışıyoruz. Cok buyuk bir insan. Oyuncularla yakın ilişkiler kuran biri. Hala bizimle antrenmanlara cıkıyor ve kalitesini gosteriyor. Bizimle birlikte oynayabilse şanslı olurduk. Buyuk takımlardan en ust seviyedeki oyuncuları getirmek icin buyuk efor sarf etti kulup. Bu yaz icin soyluyorum bu. Kadromuz cok kaliteli. Tahmin ediyorum ki, hocamız da bundan memnun." ifadelerini kullandı.

Tecrubeli futbolcu,
"Hocamız ve takım arkadaşlarımla Super Lig'de şampiyon olsak harika olur gercekten. Bunun icin calışıyoruz zaten. Şampiyon olduğumuzda da taraftarımızla kutlamak yapmak şu an en buyuk isteğim." dedi.