arkadaşlar merhaba. 11 gunluk bir kızım var. her şey yolunda ama deneyimsiz bir anne olarak sizlerden yardım istiyorum. kızımı anne sutuyle besliyorum emmesi gayet iyi. size sorum: bebeğim gunduzleri bir bucuk iki saat uyuyunca zaten kendisi uyanıyor ama geceleri uykusu cok derin ve bıraksam 4-5 saat uyuyor. (bu arada doğduğunda sarılık 2.2 cıktı yani hic yok denecek kadar az, sonraki kontrolunde ise doktorumuz artık tamam sarılık olmaz bebek cok iyi dedi )doktorum uc saati gecirme uyandır emzir kan şekeri duşmesin dedi. ben gece uyandırıp meme vermeye calıştığımda cok ağlıyor durmuyor memeyi zar zor alıyor emiyor ama bir daha uyumuyor resmen cin gibi ayakta kalıyor saatlerce. sizin de başınıza geldi mi boyle bir durum? siz de uyandırdınız mı gece bebeğinizi? bir diğer sorum da gazla ilgili. bebeği emzirip gazını cıkarıp oyle uyutun deniyor ama benim kızım mememde uyuyakalıyor memeden cekip gazını cıkarmaya başladığımda uyanıp ağlıyor. ben de mememde uyuyakalınca doğruca yatağına koyuyorum. emzirdikten sonra uyanmadan gaz cıkartabilen var mı? lutfen deneyimlerinizi paylaşın...