Merhaba sevgili anneler bir fikri olan varsa cevap yazsın lutfen . Benim iki oğlum var ilkini herseye rağmen 2 yaşına kadar emzirdim. Ama ikincisi olmadı. Aşırı gazlı bir bebek sutum ağzına girer girmez kivranmaya başlıyor ama mucadele ettim sancılı uykusuz geceler her marka gaz ilacı sagip vermek gibi yontemlerle 4 ayı bitirdik sonra soğuk algınlığı gecirdi hastalığı icin verdiğim ilaclar gazını daha da tetikledi gogsumu ağzına bile almadı ve de damaklar da kasiniyo mama takviye etmeye başladım. Bir de kadın hastalıkları icin kullanmam gereken ilaclar var bir haftalık ve bebeğe zararlı . O yuzden şu an sutumu sagip dokuyorum ilac bitince yine emziririm diye ama eşim verme cocuğa acı cektiriyorsun diyo cunku sagip ağzına enjektorle sıktıgimda daha ağzına damlar damlamaz kivranmaya başlıyordu iki gaz ilacı kullandığım halde. Zaten bebeğim de istemiyor. Ama ben cok kotuyum ve kimse beni anlamiyor mamayla buyuyen bir suru cocuk var diyorlar ben de biliyorum ama ilk oğlumun koklaya koklaya emmesi geliyor aklıma icim acıyor. Şu an mamayla besleniyor cok rahat yani eskisi gibi gaz acısı cekmiyor. Zaten hep acıyla emdiği icin kilo alımı da cok az hatta vermişti bile. Ama benim vicdanim hic rahat değil ve bunu sadece anne olan anlar . Ne olur bir fikri olan bi care bilen varsa soylesin.