merhaba arkadaşlar, oğlum 9 aylık cok buyuk uyku sorunumuz var uyumuyor uyusa hemen ağlayarak uyanıyor snr tekrar başa dedim bu cocuğun bir sorunu var. dun sutunu emzirdim (mama sandalyesinde ileri geri yaparak uyutuyoruz ayakta kucakta uyumayı reddediyor) cok uykusu vardı uyutmaya başladım uyudu yarım saat snr ağlamaktan hıckırarak uyandı uyut yatır yaklaşık 1,5 saat surdu dedim eşime bir yeri acıyor herhalde calpol verelim ağrıyı alır verirken eşim dedi ki bu cocuk ac olabilir mi ( anne sutu saklamışımdır calışan bir anne olduğum icin) sut ısıtalım. sutu ısıtırken uyudu. 2 saat snr uyandı memeden iki fırt alıyor kafasını ceviriyor cozduğum sutu verdim 100 cc demek ki bu cocuk memeden hic emmemiş nerdeyse yani ac uyutmaya calışıyormuşum onu aldıktan srn hemen uyudu. size sorum şu ben 7 gibi yemeğini yedirir 9.30 gibi yıkar meme verir yatırıdım ama bu uykusu 1 saati gecmezdi snr kabus dolu dk lar başlardı demekki aclıktan boyleymiş onu doyurmak icin ne yapabilirim muhallebimi, meyve mi yoğurtmu banyodan snr mı veriyim uyandığındamı. nasıl bir yol izliyimki bu cocuk ac yatmasın bizde kabus yaşamıyalım