Gunumuzde cocuklarımız zamanlarını maalesef coğunlukla evde geciriyorlar. iclerindeki enerjiyi atmak icin bir koltuktan diğerine atlıyorlar. Maalesef ki evde oyun oynarken bir cok kazaya sebep oluyorlar. işte bu yuzden biz annelerin icini bir nebzede rahatlatacak cozum... ben denedim memnun kaldım. tavsiye ederim...
Herkes network yapmak zorunda degil, herkes lr'da olmak urunlerini kullanmak zorundada değil ama lutfen lutfen şu box seti alın bir koşede dursun. Kazanın ne zaman nerede olacağı belli olmaz. Aloeveranin kucuk yaralanmalarda, kesiklerde, carpa duşmelerde ozellikle yanıkta etkilerini okursanız ne demek istediğimi anlarsınız. Bu 3'lu setin indirimli alış fiyatı 65 lira yanına bir dış macunu bir roll on yada dudak stigi ekleyerek 85 liraya sahip olabilirsiniz.. #LR hayat kalitenizi artırır dediğim kısım tamda bu işte hayatımızın her anında ufak yaralanmalar yaşıyoruz av box set acil yardım kiti gibi ozellikle cocuklu evlerde olması şart bu sizin ve cocuğunuzun iyiliği icin... hicbir yan etkisi yoktur milyonların uzerinde alınmış LR ın en favori urunlerinden biri bu her eve lazım av box set
Cocuklu evde acil yardım seti...
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuklu evde acil yardım seti...