Bebek Beslenmesi meme emmeyen 11 aylık bebeğim icin gunde kac kez goğsumu sağmalıyım
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi meme emmeyen 11 aylık bebeğim icin gunde kac kez goğsumu sağmalıyım
-
29-09-2022, 20:44:07Merhaba arkadaşlar, ben aranızda yeniyim.. Yeniyim derken uzun bir zamandır forumu takip ediyorum ve tecrubelerinizden cok faydalanıyorum.. Benim bebeğim de 7 aylıkken gunduz emmesini bıraktı malesef, cook uğraştım, cook cabaladım ama yokk
Ancak uykuya dalarken verebilirsem veriyordum. Şimdi 11 aylık olduk ve artık uyurken de farkediyor ve emmiyor.. Aaah neler cektim ben ve anne sutunun faydasını bildiğim icin cok ısrarcı oldum ama olmadı. Emmeyen bebek emmiyor işte.. Şimdi bir haftadır sağıyorum, ve o makineyle gunde defalarca meme sağmaya calışmak hayli vaktimi alıyor, yakında da calışmaya başlayacağım. Benim merak ettiğim bu aylarda bebeklerini sabah uyandığında ve gece yatarken emziren anneler var, buna istinaden ben de bir sabah bir de akşam sağım yapsam ona yeterli gelir mi ya da azalır mı sutum? Sonucta ek gıda alıyor ve iki uc saatte bir de anne sutuyle beslenme ihtiyacı duymuyor, yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşekkur ederim..