Merhaba dostlar oncelikle bunu goren kişilere soru sormak icin actığım bir konu bu. Benim bir 1 veya 2 hafta oncesine kadar cok problemli bilgisayar sıkıntılarım olmuştu hesaplarım calınmış ve mining yapılmıştı ama şu an durumu kontrol altına almayı başardım ve her şey yolunda gidiyor. (Format, her hesaba şifre değişikliği ve 2 adımlı doğrulama vs,) Benim zamanında Instagram hesabımın kayıtlı olduğu bir e-posta calınmıştı ve hesabıma girilip paylaşımlarda bulunulmuştu. Ben de o hesabımı kapattırdım ve yeni bir tane acıp yoluma koyuldum ardından biraz zaman gecti ve birinin benim epostalarıma halen girmeye calıştığını oğrendim.

1. ekran goruntusu İnstagrama girmeye calışan kişi ve bu kişi zaman zaman girmiş ama benim artık bu hesapla bir ilişkim kalmamıştır. Sadece e-posta bu hesaptan acılmıştır ve e-posta şifreleri bile aynı değildir. Yani epostama girme durumlarının olduğunu duşunmuyorum cunku bu epostaya ne gerekirse guvenlik onlemi ekledim. 2. olarak bir ara Microsoft hesaplarıma sıra dışı oturum acma etkinliği uyarısı geldi, oturum acma denemesi yapılmış olsa da başarısız olmuş. Biri 2.fotoğrafta benim 2. epostama girmeye calışılmış ve 3 ve 4.fotoğraftada benim 1.epostama girmeye calışılmış. Ama hepsi başarısız olmuş. Şimdi benim aklımda 2 tane soru var. 1. Artık hesaplarıma ulaşılır mı hicbir giriş şanslarının kaldığını duşunmuyorum. 2. Bu en son ki fotoğraftaki İstanbul Gebze kısmından olan IP adresi benim ana Discord ve Instagram hesaplarıma giren kişi acaba VPN değiştirerek hepsine bağlanmak icin şansını mı deniyor. Arkadaşlar biliyorum cok kafa karışıklığına sebep olmuş olabilir ama artık paranoyak olmaya başladım ve bu sinirime dokunuyor. Sizce bunlar nedir duşuncelerinizi belirtirseniz sevinirim. Not: Bunun dışında 2 konum daha vardı birisi mining ve hesap calımı ile ilgiliydi soyledikleri tum yontemleri yapıp hesaplarımı koruma altına aldım yani butun hesaplarımda 2 adımlı doğrulamadan tutun yedekleme koduna dair her şey var authy kullanıyorum. Ve bilgisayarım formatlı ve Kaspersky'da var yani soyleyeceğiniz şeyler şifremi değiştirmek gibi yontemler ise zaten coğunu yaptım ve hesapların tum hepsinin şifresi farklı.

Dosya Ekleri Ekran goruntusu 2022-02-12 144646.png 74,2 KB · Goruntuleme: 19

Ekran goruntusu 2022-02-12 145219.png 52,4 KB · Goruntuleme: 19

Ekran goruntusu 2022-02-12 145325.png 87,4 KB · Goruntuleme: 20

Ekran goruntusu 2022-02-12 145355.png 57,3 KB · Goruntuleme: 19