mutluluktan hala icim icime sığmıyor.sizlerle paylaşmak istedim..
nerden ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum ama neyse beni almaya geldiği ilk dakikadan başlıyorum..
24.12.2010 cuma
akşam saat 7 de beni almaya geldi.arabaya bimdim o da arkamdan ciceği alıp yanıma geldi ve doğum gunumu kutladı.sonra yola cıktık sarıyere gidecektik fakat o kadar cok trafik vardı ki 2,5 saat trafikte kaldık ve kendimizi eyupe zor attık(trafik nedeniyle aşkımın sinirleri gerilmişti cunku hicbirsey planladığı gibi olmamıştı.ama benim icin onun yanımda olması yeterliydi).saat o kadar gec olmustuki yiyecek birsey bulamadık.bizde cay icmeye pier lottiye cıktık.caylarımızı yudumlarken bir yandanda halici seyrediyorduk.benim birden aklıma galata koprusune gidip ordan boğaz koprusunu ve kız kulesini seyretmek geldi.ben onu duşunurken benim canım aşkımda aynı seyi duşunuyormuş.aklınımı okudum nedir

ikizimde aynı şeyi duşunduğumuz icin gitmeye karar verdik.arabaya doğru giderken madonun onunden gecerken canımız pasta cekti.siparişleri verdik o arada telefonu caldi işle ilgili arkadaşı birsey sorarken ben lavoboya gittim(bana caktırmamak icin işle ilgili konusuyorlarmış meğer ).cıktığımda pastalar gelmişti yedik ve kaldık.kopruye gittik boğazı seyrederken az ileride bi arabadan dumanlar cıkmaya başladı.ne olduğunu anlamaya calışıyordum ki bu seferde arkamızdan havai fişekler patlamaya başladı.ay aşkım ne kadar guzel deilmi dedim ve şakasına Aşkımmmmm hic gerek yoktu benim icin patlattırmaya neden zahmet ettin dedim gulerek.o da guluyordu ve tam o sırada yuzuğu parmağıma taktı ve kulağıma fısıldayarak BENİMLE EVLENİRMİSİN dedi... arkadaşlar ben resmen şoka girdim ve o an cevap veremedim.kendimi toparladıktan sonra cevabım EVET oldu tabi..sarıldık birbirimize....
sonra dolmabahce ve ortakoye gittik.biraz sohbet ettik.ama ben hala havai fişeklerdeyim gercekten benim icinmiydi..en sonunda dayanamadı soyledi..iş bahanesiyle telefon eden arkadasına yaptırmış....yani benim icinmiş şakasına dediğim sey gercek oldu...
cok mutluyum arkadaşlar coooooooooookkkkkkkkkkkkkk.
hala icim icime sığmıyor mutluluktannnn...
ben aşkımı,bitanemi,herşeyimi coooookkkkkkk seviyoruummmmmmmmm.

arkadaşlar cok uzun oldu ama kusura bakmayın