Yazdığı mesaj tam olarak:
"Okay, I have read your requirements carefully and understood that, you are looking to M******** N*** I feel like I have an excellent combination of skills to provide you with the exact service what you ’re looking for. This job seems like the absolute perfect fit for me. I have a vastly experience in Discord Server development . I can do proper Discord Management like- - Discord Marketing - Growth organically via Twitter and Discord. - Discord Server Promotion - NFT Discord Promote - Twitter Marketing - Organic member growth - NFT Marketing If you consider me for this job, I ’ll try to provide my best service for this project. I ’m a professional, so I can make sure you about my work quality. Also I ’m honest at my duty. Best regards M******** N***"
Zaten spam olarak işaretliydi. Lutfen bu tarz dolandırıcılara kanmayın.
Surprizbozan: Turkcesi Tamam, gereksinimlerinizi dikkatlice okudum ve anladım ki, M******** N***'ye bakıyorsunuz, size aradığınız hizmeti tam olarak sunmak icin mukemmel bir beceri kombinasyonuna sahip olduğumu hissediyorum. Bu iş benim icin kesinlikle mukemmel bir uyum gibi gorunuyor.
Discord Sunucusu geliştirme konusunda geniş bir deneyime sahibim. Uygun Discord Yonetimi yapabilirim-
- Discord Pazarlaması
- Twitter ve Discord uzerinden organik olarak buyume.
- Discord Sunucu Promosyonu
- NFT Discord Tanıtımı
- Twitter Pazarlama
- Organik uye buyumesi
- NFT Pazarlama
Beni bu iş icin duşunurseniz, bu proje icin elimden gelenin en iyisini yapmaya calışacağım. Ben bir profesyonelim, bu yuzden iş kalitemden emin olabilirim. Ayrıca gorevimde durustum.
Saygılarımla
M******** N***
İyi akşamlar.