Yaklaşık iki yıldır cok sevdğim bir erkek arkadaşım var. Cok iyi anlaşıyoruz herşey yolunda ve laftada olsa evlilik konusu geciyor aramızda. Aileler biliyor ilişkimizi ve onaylıyorlar. Babamla ufak olsada işle ilgilide diyalogları var annemle falanda yolda karşılaştık tanıştılar. Herşey yolunda bu konuda. Bende onun ailesiyle ikimizinde cok yakını olan birinin duğununde on dakikada olsa yanlarına oturdum konuştuk. onların ailede de bir problem yok. problem şurda başlıyor.
sevgilim ailesiyle tanıştığım duğunden sonra hep soyledi beraber ymeeğe gidelim annemlerle ayarlayalım işte tannış daha yakın olun. hep boyle şeyler soyledi ama yemek birturlu olmadı. ama ben cok bekledim herhaftasonu ona gore hazırlandım belki bu gece temek olur diye. cunku sevgilim heyecanlana sen ben yemekten on dakika once sana soylicem derdi. Ama duğnun uzerinden 8 ay gecti. bizim yemek işide yattı. uygun zaman olmayışından.
Şimdi sevgilim bana diyor ki. Ya sen once bizim eve yemeğe gel. Olmazsa once ben geleyim sonra sen bize yemeğe gel annemler artık seninle daha yakından tanışmak istiyorlar. annem seninle daha cok goruşmek istiyor diyor.
Şimdi burda kafama takılan daha evlenme teklif etmedi. Boyle arada resmi olarak birşey yokken benim gitmem veya gelmesi doğru mu ??
Biirrrrdeee annem var tabiiii

ne yapıcam ben şimdi kızlar zaman dooğruu muu gidilir mi kiii
bide anneme nee dicem nası ikna edicem ben yemeğe gelmesine veya benim gitmemeee
ayyy lutfenn yardımm sevgilimle aram bozulsun istemiyorumm ama annemide kırmak istemiyorum ikisinin arası şimdiden bozulsun hic istemiyorummmmm