oncelikle herkeze mrb
aranıza yeni katıldım arkadaşlar şole bi goz attım ortalıga , ozellikle dikkatimi ceken şey kimsesinn derdine duyarsız kalmadan akılcı yontemlerle yardımcı oluyorsunuz birbirinize bu beni cok sevindirdi gercekten.Bu site icin emegi gecen herkeze cok tşk ederek başlamak istiorm derdime.
1,5 yıllık evliyim eşimle severek evlendik. 48 yaşında bi kaynanam var biz nişanlandığımızda
hamile kaldı şimdi 3 yaşında bi kızı var benimde gorumcem tabii Burdan yola cıkarak ne kadar kıskanc biri olabilcegini tahimn edebilirsinz umarım Ben uyumsuz bi insan degilimdir ama benm fıtratımı bozacak kadar ilginc bi kaynamam var. uzun lafın kısası sizin başınıza gelenlerden biraz benzeri de benim başıma geldi şuan da yapmak istediğim şeyse bi cocuk ama kaynanam yuzunden hep ertelemek zorunda kalıyorum Evlerimiz ayrı ve ben calışiorm şu durumda bile en az haftada 2 kere goruşmek zorundayım ( calışmazken hergun goruşrduk hasta da olsam farketmez ) bahsettiğim 3 yaşında ki gorumcem laf soz dinlemez arsız bi cocuk oldu .evime gelince kırıp dokmediği hic bişi kalmıo ben yapma diyince kotu oluyorum.
anlatcak cok şey var aslında ama işde sizi de sıkmak istemem
cocuk yapmak istiyorum ama kaynanam bu defa evimden cıkmaz ne hamileliğimi bilir ne lohusalığımı amacının gercekten torun sevmek olmayacagını da biliyorum cunku kendinden başkasına deger vermeyen biri hatta cocuklarına bile ne yapsam ne etsem memleketlerine de gitme fikrinde değil 'orda akrabalar başımdan gitmez bana iş cıkarırlar'die koyune de gitmio
kıymet verip okuyan herkeze tşk edrm
akılcı bi fikir bekliorm