Epic Games Store uzun bir suredir kullanıcılarına ucretsiz oyun veriyor. Hatta bazen bu yapımlar AAA kalitede olabiliyor. Yani oldukca pahalı oyunları kutuphanenize bedelsiz eklemenize olanak sağlıyor. Fakat uzun bir suredir kaliteden cok adet uzerinde calışıyor gibi gozukuyor. Zira son haftalarda paylaşılan tum yapımlar beklentilerin altında kaldı.
[h=2]42 TL ’lik 2 oyun Epic Games Store ’da ucretsiz oldu![/h] Epic Games, geleneği bozmadı ve bu hafta da ucretsiz oyun verdi. Fakat son birkac aydır kullanıcılar sunulan yapımlardan memnun olmadığını dile getiriyor. Zira gectiğimiz donemde peş peşe bircok AAA kalite oyunu ucretsiz sunmuştu.
Hatta tek seferde birkac bin TL ’lik oyun vermişliği de var. Ancak son 2 aydır verilen oyunlar yuksek kalite olmaktan cok uzak. Tabii ki her oyunun bir alıcısı ve seveni var. Fakat 10 haftadır verilen duşuk kalite oyunların fiyatlarının toplamı 15-20 doları gecmiyor.
e-Devlet ’ten hayvan sahiplenme donemi başladı! Bu hafta ise Epic Games Store ’un ucretsiz oyunları 17 TL’lik The Drone Racing League Simulator ve 25 TL’lik Runbow oldu. Bir kez 0 TL karşılığı satın alma işlemini tamamlayıp kutuphanenize ekledikten sonra oyunların suresiz olarak sizin olduğunu hatırlatalım. Yani belirli bir sureliğine yapılan deneyim kampanyalarından değil.
The Drone Racing League Simulator sistem gereksinimleri Minimum:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirirİşletim Sistemi: Windows 10×64 or greaterİşlemci: Intel Core i5-4460 (2.70 GHz) or betterBellek: 8 GB RAMEkran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 650 (2GB) or betterDirectX: Surum 11Ağ: Genişbant İnternet bağlantısıDepolama: 15 GB kullanılabilir alan Onerilen:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirirİşletim Sistemi: Windows 10×64 or greaterİşlemci: Intel Core i5-7300U or betterEkran Kartı: Nvidia GTX 1060 and aboveAğ: Genişbant İnternet bağlantısıDepolama: 20 GB kullanılabilir alan Runbow sistem gereksinimleri İşletim Sistemi: Windows XP SP2+İşlemci: SSE2 komut seti desteğiEkran Kartı: DX9 veya DX11 destekliDepolama: 1037 MB Siz bu konu hakkında ne duşunuyorsunuz? Goruşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!