Ve artık 38. Haftanın akşamı eşimle bir arkadaşımıza misafirliğe gittik benim orda belime ince ince ağrılar girmeye başladı temizlik yaptım ondan ağrıyor sandım cunku doktorum salı gunune randevu vermişti o gun daha cumartesi akşamıydı saat 12 gibi eve geldik ve ben yattım gece saat 2 bucuk gibi tuvaletim geldi hissiyle uyandım banyoya girer girmez benim suyum geldi oyle bir suydu ki kac tane ic camaşırı ve bez değiştirdim hatırlamıyorum ben hemen panik oldum eşimi uyandırdım ve apar topar hastaneye gittik yolda doktorumuzu aradık ve yatışım yapıldı alttan muayene oldum ve hic acılmam yoktu nst ye bağlandım ve sabahı bekledim. Sabah saat 10 gibi tekrar muayene oldum bu arada bende hic sancı yoktu muayene de yine acılmam olmamıştı ve pelviksim darmış beni sezeryana alacaklarını soylediler. Hemen ameliyata hazırlandım icimde tuhaf birşey vardı tarif edilemez bir duygu şimdi gidicem ve oğlumu dunyaya getiricektim .
Yakınlarımın dualarıyla ameliyathaneye girdim cok guzel bir ameliyat suresi gecirdim şarkılar gulmeler konuşmalar hic kendimi kotu hissetmedim ve birden o sesi duydum
Oğlum doğmuştu oğlumu dunyaya getirmiştim bu benim hayatımın en mutlu anıydı sanki yeniden ben doğmuştum
Oğlumu bana gosterdiler ve yukarı cıkardılar
Sonra ben hazırlandım ve odama cıktığımda butun sevdiklerim mutluluktan ağlıyorlardı eşimle gozgoze geldim bana minnetle bakıyordu
O anda ben de ağlamaya başladım ☺
Sonrası oğlum şimdi 2 aylık ve yanımda uyuyor