merhaba arkadaşlar, uzun zamandır takip ediyorum forumu, bu konuyu acmak icin uye oldum
gebeliğimin 38. haftasındayım. dun kontrole gittiğimde nst de sancım cıktı -ama ben hic bişey hissetmiyorum- ve 2 cm acılmam olduğu soylendi. bu akşam gondermeyelim suni sancı desteğiyle doğurtalım dediler. ben de kabul etmedim, mumkun olduğunca doğal yollardan normal bi şekilde doğurmak istiyorum da aynı durumu yaşayan oldu mu merak ettim, yani ortada daha bişey yokken gunumun dolmasına da iki hafta varken neden apar topar doğurtmak istediler anlamadım. ozel hastaneler yapar mı hep boyle şeyler, kendi cıkarlarını duşunuyo olabilirler mi? gerci ne gibi cıkarları olabilir onu da bilmiyorum ama?
bugun de tatmin olmayıp devlet hastanesine gittim orda da nst ye bağladılar sancı falan cıkmadı. hala herhangi bi doğum belirtim de yok bu arada, 24 saatten fazla gecti ustunden.
ozel hastaneye gidip de aynı tepkilerle karşılaşan oldu mu acaba, tecrubelerinizi paylaşırsanız cok sevinirim, caresizim, gunum bu kadar yaklaşmışken gittiğim hastaneye guvenimin sarsılması cok kotu