Merhaba kızlar bir aylık bir bebeğim var, yeni grip atlattım, bebekte mukus akıntısı, ateş vs yok, bebeğin genzi tıkalı gibi ve bademciği inmiş gibi boğuk bir ses geliyordu, doktora goturduk burnu tıkalı dedi. Nazal aspiarator ve okyanus suyu alıp ,bebeği yatay olarak emzirir pozisyona getirip, her burnuna 2 damla okyanus suyu damlatıp , aynı pozisyonda 5 dakika bekledikten sonra, bebeği 45 derece acıya getirip burun deliğinin bir tanesini acık bırakıp diğerini ise nazal aspirator ile pipetten meyve suyu icer gibi bir hızla cektiriyoruz, damlattığımız okyanus suyu veya her hangi bir şey gelmiyor, burnundan hava geliyor.
Ev kaloruferli, soğuk nemlendirici var, burun icini gozle kontrol ettiğimizde temiz, bebek aralıksız 4-5 saat uyuyabilmekte, uygulamada mı yanlış yapıyoruz, cocuk emsin diye uğraşırken 10 dakika kadar ağlıyor.
Ağladıkca sesi mi kısılıyor, yoksa grip oluşum aşamasında genizde başladı, yakında mukus olarak karşımıza mı cıkacak diye duşunuyoruz?
Konuyla ilgili yardımcı olabilir misiniz ?
İlk bebeğimiz olduğu icin endişe ediyoruz. Doktor; surekli oksuruk veya ağlama, yuksek ateş harici getirmenize gerek yok dedi.
bir aylık bebek boğuk ses yardım
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- bir aylık bebek boğuk ses yardım