22 aylık bir oğlum var, doğduğundan beri gece uykuları fena olmayan bir bebek aslında. Benim asıl derdim gunduz uykusu, şoyleki normalde oğlum gunduz 1 kere ortalama 1.5 - 2 saat uyurdu bazen bu uyku 3 saati bulurdu, ben de bu surede dinlenir az da olsa rahat ederdim. Ama nedense son 1 aydır oğlum gunduzleri uyumamaya başladı mesela sabah 9 civarı uyanır, ben 1 gibi uyutmaya calışırım ama yok uyumak bilmez anca saat 2-3 gibi esnemeye başlar, mesela 2 de veya biraz daha gec uyursa akşam 12 de anca uyur. Acıkcası bu saat bana bu yaşta bi bebek icin cok gec gibi geliyo hem de benim de pilim coktan bitmiş oluyo.
Akşma biraz daha erken uyusun diye hic uyutmadığım zaman da akşam 10.30 da anca uyuyo, yani sabah 9 dan akşam 10.30 a kadar uyanık kalıyo. Gunduz hic uyumamsı bu yaşta bi bebek icin sizce normal mi?
Tecrubeli anneler bu uyku rutiniyle ilgili yardımcı olursa sevinirim, aynı yaşta bebeği olanların uyku rutini nasıl onu oğrenmek istiyorum acıkcası, sizce sabah daha erken uyandırmak oğlen uykusunu daha erkene kaydırıp akşam uykuya dalma saatini de erkene cekmek mi mantıklı yoksa gunduz hic uyutmamak mi mantıklı acaba
bebeğim ve gunduz uykusu:(((
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- bebeğim ve gunduz uykusu:(((