Hamileyken değil emzirirken kilo aldım..Emzirirken neden kilo alınır?
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Hamileyken değil emzirirken kilo aldım..Emzirirken neden kilo alınır?
-
29-09-2022, 18:57:421.60 falan boyum 51 kilo ile hamile kaldım 56 kilo ile doğuma girdim 5kilo aldım oda bebeğin ağırlığı vs. Hic iştahım yoktu hic biyerim şişmedi hamile kıyafeti bile almadım karnında yoktu incecik girdim doğuma ameliyattan sonrada 1 hafta sonra 51.500 e duştum.sezeryan olmama rağmen gobekde gitti Ama 2 ay sonra inanılmaz bi iştah artışı oldu yıllardır 49.50 kilo olan yesemde kilo almayan az yiyen ben gitti hamilelikte bile iştahsızdım emzirirken neden boyle oluyor duyardım garip gelirdi ole cok bi kilo almadım ama doğuma girdiğim kilodayım 7ay gecti doğum yapalı 55.500 oldum direk gobekten aldığım icin katlanan bi gobek hoşuma gitmiyor ama kendime durda demiyorum aşırı yemesemde tatlı abur cubur vs. Eskiden aclıktan Olsem gece kalkıp yemeyen ben eskiden erken yatardım ama şimdi bebeğim uyuşmuyor gece 12. 1 anca yatıyorum ve cabuk acıkıyorum eskisi gibi değil sanki midem hemen boşalıyor az once bile Nutella ile biskuvi yedim yediklerime dikkat etsem sutum azalır diye korkuyorum ama dahada fazla almak istemiyorum yaşamak icin yiyen ben gitti yemek yemekten keyif alan ben geldi
resmen ben incecik olayım yine ya 9 yasında kızımı goren anne olduğuma inanmıyordu yasımda 26 kucuk gosteriyorum 3.5 kiloyu takmıyorum ama hic anlamadan ilerlemekten korkuyorum ya