Merhaba hanımlar oğlum bir ay snra beş yanına griicek yaklaşık 5 ay once farkettim ben daha oncesinde farketmemistim varsada .. cengalarimiz vardı onlarla oynamayı cok severdi saatlerce oynardı sklmadan surekli yeni seyler yapardı yeni ve zor olanlari da vardı . Onları ip gibi dizerdi simetrik bir ml oynasın hircinlasirdi .tabi normalde de cok dağınık . Onlarla oynamayı bıraktı . Cizgi film ve oyuncaklarla da arası cok yok eserse arada. Kreş deneyiminiz yok daha yeni bir hafta oldu anaokuluna başlattım. Beş aydır inanılmaz derece sayılarla kafayı yedik. Surekli yaziyir ciziyor. İngilizce 100 e kadar ve geriye doğru sayiyor. Onar onar yuzer yuzer biner biner sayıyor. . iki basamaklı karışık.bi şekilde sayı yazınca hemen ingilizcesini soyluyor . Acaba ezbere mi sayıyor diye cok denedim . İki gundur de ingilizce 300 e kadar saymaya başladı sasrmadan . İki gun oncesine kadr yoktu birden saymaya başlayınca farkettim . Uc basmaakli sayılarda aynı şekilde yazın karışık soyler size . Normal de de binli rakamları biliyor kağıda karışık yazıyorum orn. 1467 ,1987,2457 gibisinden bunları doğru okuyor. Alfabeyi kağıda doğru bir şekilde yaziyor. İngilizce alfabeyi oğrenmis ezberede de soylemiyor geliyor bna soyletiyor bilerek yalnız soyluyorum bir yerde hemen hayır o değil bu diye hircinlasarak oğretiyor bna yalnisi asla kabul etmiyor. Her konuda oyleyiz. Basit toplama işlemlerini yapıyor 1 ve 20 arası sayılar . Cıkarma işlemlerini yapıyor yine kucuk sayılar . Renkleri hic soylemiyorum onlarii biliyor . Ucgenler kare dikdortgen butun şekillere hakim . Trafik isaretlerin hepsine hakim yolda yurrken adım.basi trafik işaret i hepsini bna soyleye soyleye ilerliyoruz . Aynı anda cok fazla ısı birden yapıyor cengalariyla oynuor bir yandan tablet izliyor bir yandan kağıda yazmakla.mesgul bir yandan hop bı bakıyorum bnm izlediğim film e pat diye yorum yapıyor işte o esnada dgru yere mudahale ediyor bn şaşırıp kalıyorum . Daha cok var ufk tefek ama cok uzattım.farkindayim hakkınızı helal edin ben cocuğumun bu durumu normal.mi yoksa degilmi merak ediyorum . Sabhtan akşama kdr sayilarlayiz yolda bile sayı sayıyoruz . Her yerde. Marketlerde artık fiyatlsri biliyor. Ben ustun diyemem yeterince bilgi sahibi değilim ama eğitimi acısından daha dgru bir yol izzlemek adına araştırma yapıyorum gerekli mudahaleyi yapicam uzmanlardan bilgi almaya calisicam sozunkede paylaşmak istedim benzer durumu olan vsr mı