'' Bir '' EVET '' Sozcuğu bu kadar anlamlı ve ozel olabilirdi . '' SONSUZA DEK EVET ''
Kızlar bugun muthiş bir şekilde teklifimi ve tektaşımı aldım. Herşey o kadar mukemmel ve o kadar guzeldi ki . . . Heyecandan ayaklarımı bile hissedemedim

Canım sevgilim benim herşeyi oyle ince ayrıntısına kadar duşunmuş ki . . . Cok cok cok mutlu ve heyecanlıyım . Cok guzel bir duyguymuş meğer . . . İnşaallah herkes tadar bu duygu ve hisleri en yakın zamanda

Akşam uzeri yorgun argın gelmiştim. O sıra da telefon geldi. Arayan hayatımın anlamıydı. Canı sıkılmış guya şehzademin sinemaya gidelim mi ? dedi. Tamam dedim ama cok ta yorgundum . Neyse geldik sinemaya bekliyoruz. Bizim salon acıldı iceri girdik herşey normal. Film bitti ve biz ayağa kalktık. Tabi sevgilim film boyunca gozlerini ayırmadı benden. Muhteşem aşk sozcukleri havalarda ucuşuyor

Bu arada film AŞK TESADUFLERİ SEVER. Canım aşkım birden ellerimi tuttu ve ' OMRUM ... SENİ COK SEVİYORUM... Dedi. Ve goz ucuyla sinemayı işaret etti. Baktım ekranda ' Benimle Evlenir misin Kadınım ? Yazıyodu. Kafamı bi cevirdim elinde kutu

Bende dedim ki : NE HASTA BEKLER SABAHI , NE TAZE OLUYU MEZAR , NE DE ŞEYTAN BİR GUNAHI , SENİ BEKLEDİĞİM KADAR. SONSUZA DAK EVET.... İşte boyleydi

Ama en guzeli de kutuydu. Cunku kutuyu bir actı icinde yuzuk ve Kutsi'nin İLAN-I AŞK şarkısının nakaratı calıyordu. Ozel bir kutu yaptırmış canım sevgilim yaaa

Cok mutluyum Coooookkkkkkkkkkk