Genc erkek cocuk ve baba
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Genc erkek cocuk ve baba
-
29-09-2022, 18:13:40Merhabalar 18 yaşında genc biri oğlun var ve babasıyla hatta benimle de cok catışıyor ama ben anneyim bir şekilde kırılsam da uzulsem de yine yanında olduğunu biliyor ama babasıyla hic anlaşamıyor az once babasıyla yine tartışmış babamızı cok sinirli ofke kontrolu yok cocuğa vurmuyor ama lafı ile dovuyor demin ağlıyordu artık zoruna gidiyor diye ben babasıyla konuşamıyorum cunku konuşunca suclu oluyorum ve bunları sebep beni goruyor ağır bir ergenlik geciriyor belki ama ben evladımın babasından nefret etmesini istemiyorum araya girince de yine kotu oluyorum bana babamla ilgili hicbir şey soyleme artık bu saatten sonra diyor yardım almak istiyorum ama eşim yanaşmaz iki cocuğum daha var ve ben eşimden bu konuda asla yardım alamam iyi bir babadır karşılar ihtiyaclarımıza sadıktır ama kendi doğruları vardır ben evladıma nasıl yardımcı olurum başka ne yapmam lazım bu konuda eleştirmeden kırmadan lutfen yorum yaparsanız sevinirim bu arada evlat buyuktenle gorurse onu yaşatırmış doğru cunku eşim babasından evlendiğinize dahi hep laflarına duyardı ve uyarırdı artık bunları bana soyleme diye şimdi soyluyorum sen boyle soyluyordun sen niye yapıyorsun diye ben oyle değildim diyor bu tezi yıkmam lazım yardım istiyorum teşekkur ederim