merhaba ben 4 aylık DOWN SENDROMU ANNESİ olduğumu 1 hafta once oğrendim kızımın 1 ay doğmasından sonra gozlerinde cekiklik ve simian cizgisinin farkına vardım şuphelendikten sonra genetik test yaptırdım orda down sendromu olduğu belli oldu Fakat kızımda gozunde cekiklik ve simian cizgisi harici hic birşey yok kulak, goz, kalp butun bolumlere goturdum hic birinde problem cıkmadı kilo alımı gelişimide normal ayrıca guluyor adını seslenince sesi arıyor yuzume bakıyor uyurken dili dışarıda değil sadece şuan sadece kas gevşekliği yani boynunu kaldıramıyor onun icinde sık sık hareket yaptırıyorum doktor rehabilitasyona gotur orada ilgilenirler dedi guvenemiyorum erken olduğunu duşunuyorum
Ve Genetik testlerim yanılma payı varmı?
benim asıl sorum konuşamama gibi problemler ortaya cıkıyormuş bazı gerilikler ortaya cıkıyor yurume vs eğitimi icin nasıl davranmalıyım nelere dikkat edinmeliyim bilgisi olanlar yorum yaparsa cok memnun olurum 1 haftadır ağlamadığım gun yok sutum kesildi rabbim kimseye cocuğuyla acı yaşatmasın evlat gibisi yok
Down Sendromu eğitimi nasıl olmalı?
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Down Sendromu eğitimi nasıl olmalı?