Merhaba arkadaşlar ben 2 senelik evliyim şoyle anlatayım evlendikten 8 ay sonra hamile kaldım cok mutluydum ama gelişmedi kalbi durdu kurtajla alındı kan uyuşmazlığı varmış nikahta vesaire soylenmedi bize neyse patalojiye gitti sonuc temiz ama benim sut hormonun hep yuksek stresli biriyim.. neyse sonra ben yine bebek istedim tedavi icin araştırma has. Basvrudum hsg istediler cekildim hemen hamile kaldım o ay mallaesef o da dış gebelik oldu allah kimseye vermesin cok kotu acılı bir şey neyse o iğne ile sonlandırıldı sonra 6 ay sonra yine hsg cekildim acaba dedim dış gebelik sonrasi yine tupumde bisey varmı yokmu cekilik dedim bu arada hsg ozelde cekildim acılı bir işlem die duymuştum o ay değil de diğer ay hamile kaldım ama bu biyokimyasal gebelik oldu kendi kendine kayboldu felan ben yaz yaz bitmez basımdan gecenleri SIMDI TEDAVIYE ARA VERMISTIM DAHA DOGRUSU ARATRMADAKI TEDAVIYE BASLAMAK BU TURLU NASIP OLMAMOSTI DIS GBLIK BIYOKIMYASLA FELAN bu arada gecen ayda histerskopi oldum rahimde sacaksi yapılar varmış onlar temizlendi bu ay iğne tedavisi uygulanio bana aşılama olcak ama ben pco hastasıymışım yeni oğrendim cunku kilo kullanma yok bi yumurtam gelişti acaba bir yumurta ile aşılama tutarmi boyle bisey yaşayan var mı aranızda rabbim herkese versin cunku uzucu bi durum bu ..