Arkadaşlar merhaba ben pco yum 4 mayis da catlatma ignesi oldum doktorum yumurtan cok guzel sol tarafta iki tane biri 20 mm digeri 22 mm yumurtan var dedi hemen bugun igne vurul dedi ve vuruldum iliski 3 gun oldu bugun 6. gunum igneden sonraki biliyorum daha ignenin etkisi ama bi kez olsun iki cizgi gormek istedim ve idrar testi yaptim gordugunuz gibi 2. Cizgi silik. Umutlanmiyorum tabiki ama burda gun gun idrar testimi sizle paylasicam belki igne olanlara bilgi olur. Bu arada ignenin aksami aşırı derecede sol kasigimda agri oldu ayakta bile zor durdum ertesi gun gecti ama bu sefer mide bulantisi oldu bi gun sonra oda gecti suan arada bir kasik agrisi segirmesi var ve goguslerim asiri sis uclari sivrilesti rengi degisti ve mavi damarlar cikti (normalde goguslerimin ucu acik renk ve belirsizdir) bu buyuk ihtimalle igneninde etkisi olabilir ama ben daha oncede vuruldum catlatma ignesi ve boyle birsey olmadi hic 12 gun sonra adet olmustum hatta 9. Gunden itibaren az az kanamalar baslamisti doktor şuphelenmişti hamilelikten yerlesme kanamasi diye ama olmadi. Uzun oldu kusura bakmayin yarin buraya tekrar idrar testimi aticam bakalim 12. Gun kan testi vericem adet olmazsam. Herkese iyi gunler umarim bigun hepimiz bebeklerimize kavusuruz