Merhaba hanımlar..
Şuan 8.5 aylık bir bebeğim var.. Gectiğimiz haftalarda surpriz bi şekilde bir hamile olduğumu oğrendim.. Hazırlıklı değildik eşim ve ben cok şaşırdık.. Ki biz bebeğimiz 3 yaşına girene kadar bi bebek daha istemiyorduk daha iyi ilgilenmek icin.. Allah ın takdiri ki biz plan yaparken kızımıza dair Rabbim bi tane daha verdi.. Hala şaşkın durumdayız bazen nasıl yapacağız ben hamile iken şuan ki bebeğimle daha iyi ilgilenmek biraz zor cunku daha cok kucuk emzirmeyi bi sure sonra kesmem lazım bunun yanında benim hamilelik surecim cok sıkıntılı geciyor ilk hamileliğim oyleydi yani.. Haliyle şuan cok bitkin duşuyorum bulantılar tansiyon duşukluğu beni yoruyor kıpırdamak istemiyorum bazen.. Dua edin bana inşallah hamileliğimi iyi bi şekilde atlatırım ve bebeğimle guzelce ilgilenebilir ihtiyaclarını karşılayabilirim inşallah.. Aksi taktirde cok uzuluyorum.. Bazen o kadar canım sıkılıyor ki.. Ama bu da Allah'ın vergisi diyorum.. Nasılsa yardım eder..

Boyle olan anneler var mı bebeği kucuk olupta hamile kalan.. Hamilelik sureci ve sonrasında onerileriniz var mı.. Bana yardımcı olursanız eğer cok mutlu olurum..
Şimdiden herkese tşk ederim.. Sevgiler..