Merhaba Arkadaslar,

Ben 3 aylik hamileyim. Allaha sukur hersey yolunda. Ama galiba cok hassasim. Kayinbabam aslinda cok iyi birisi ve hic sikayetim olmadi bugune kadar. Ama hamileligimi ogrendiginden beri beni cok sinir ediyor. Dinimize cok duskun oldugundan cok karisiyor ve bu beni sinir ediyor. Belkide hassas oldugumdan ama bilmiyorum. Yani bende dini yonden dikkat etmeye calisiyorum ama asiri dindar degilim. Mesela bos valkitlerinde hep kuran dinle diyor ki cocuk dindar olsun, sag gogusunle emzirince bu duayi solla bu duayi oku diyor, en hayirli dogum suda diyor. Ya bunlar bi kayinbabayla konusulucak konularmi. Bi hoca dogurmami istiyor ama Ben oyle olsun istemiyorum. Tabiki dini bilicek yerine getiricek ama abartmaya gerek yok. Bide ben onu hafiz yapicam diye tutturdu. Deli olucam ya boyle bi mecburiyet yok ve kendi cocuklarini yapsaydi. Cok kafama takiyorum ve cok sinir bozucu. Omu karar verecek cocugumu nasil buyutup bakacagima. Boyle basladiysa daha nelere karisicak bilemiyorum. Sinir oldugum icin gunahami giriyorum aslinda dedikleri iyi seyler ama o karar vermicek. Bilmiyorum benmi abartiyorum. Sizin basiniza boyle seyler geldimi. Beni cok etkiliyor yani.