merhabalar guzel anne ve anne adayları kısaca basımdan geceni anlatıp sizden fikir isteyeceğim.
Ben 25 eşim 32 yasında bende pco var eşimde sperm dusuklugu nedeniyle Temmuz ayında tup bebek yaptırdık. 3 yıllık evliyiz.

5 adet 1. Kalite 3. Gun embriyomuz oldu 2 transfer edildi 3 adet donduruldu. İlk denememizde cok şukur tutmustu Fakat Eylul ayında 9. Hafta da kalp atışı durduğu icin bebeğimizi kaybettik.

O gunden sonra 2 ay dinlenme suresi verdi doktorum. Sonrasında aksilikler pespeşe geldi.. gec olsun guc olmasın. İlkinde kist cıktı bir ay bekledik sonra ki ay rahim cok kalındı bekledik vs derken yarın adet 2. Gunum kontrole gidip insallah yeniden transfer olacak.

Şimdi asıl sorum şu; biz bebeğe genetik test yaptırdık bir şey cıkmadı. Doktorumda istersen genetik test, kan pıhtılaşma testi ve bağışıklık testi yapalım sana ama ben gerek gormuyorum eğer istersen yaparım sonucta para alıcam ama birsey cıkacağını sanmıyorum boşuna yaptırma dedi. ( bu ara da kan sulandırıcı corasprin ve kan pıhtılaşması onleyici iğne kullanıyordum hamilelikte kan pıhtılaşmam olmamasına rağmen doktor onlem icin verdi)
Ama icimde şuphe var emin olmak istiyorum yaptırsam mı yaptırmasam mı? İcim rahatlasın. Ama dediği gibi birsey cıkmazsa ucuz testler de değil.