Nasıl başlasam bilemiyorum minik kelebeğim.Senden ilk haberdar olduğum gun ne mutlu bir gundu.10 kasım 2008 test yapacaktım ama cok heycanlandım.Testi tikrek ellerimle actım ve yaptım.Ben zannediyordum ki gelmene daha cok var.Biraz bekledikten sonra senin cizgini gordum kızım...Nasıl mutluluktan havalara uctum anlatamam..O gun icim icime sığmadı..Babana surpriz yapmak istiyordum...Yuzundeki o ifadeyi gormeliydim.ama akşama daha cok vardı...Ben senin mujdeni vermek icin sabırsızlanıyordum.Akşama doğru babana telefon actım...Ona erken gelmesini soyledim...Vee baban geldi.Nasıl mutlukla sarıldım babana...Babacığına dedim ki "Sana bir surprizim var".Bababcığın daha ben sozumu bitirmeden "hamilesin" dimi dedi.O an gozlerindeki ışıltıyı bir gorseydin...[/B]
Aradan bir kac gun gecti..artık seni doktorda gorme zamanı gelmişti...15.11.2008.O gun doktora gittiğimde o kadar heycanlıydım ki kalbim yerinden fırlayacaktı...Sıra bana geldi.Doktor teyzen "bi bakalım orda mı acaba dedi". Ve senin o minik keseni gorduk kızım cok mutluydum.Ama korkuyordum seni kaybetmekten...Aradan iki hafta gecti.29.11.2009 bugun buyuk gun cunku kalp atışlarını duyacağım.uffffff bana sıra bir turlu gelmiyor..Nihayet sıramız geldi ve ultrasona girdik..iki haftada ne kadar buyumuşsun...Doktor teyzen bana kalp atışlarını dinletti.Ne guzel atıyor canım kalbin.Bir anne icin dunyanın en guzel mutluluğu.Artık varlığını daha iyi hissediyorum.

07.01.2009 yine seni gorebileceğim bir gundeyiz.Sıra bize geldi.Ultrasona girdik..Aman Allahım ne kadar buyumuşsun canım kızım.O sırada uyuyordun..Doktor teyzen karnımı biraz durttu.Sen nasıl irkildin.Bir anda uyandın..o poponu havaya kaldırmanı hic unutamam cok tatlıydın.Herşey yolundaydı...Alllaha şukur.

21.01.2009 yine seni gorebileceğim..sıramız geldi.Ultrasona girdik.ıki haftada yine ne kadar buyumuşsun.Yuzun şekillenmiş.Artık tam bir bebek gibi gorunuyordun..Babacığın o sırada doktor teyzene "aynı bana benziyor"dedi.Doktor teyzen cok guldu o zaman.Ama cisiyetini bilmiyordum.Bi sorayım dedim.Doktor teyzen bakacak cisiyetine sen bir oraya kacıyorsun bir buraya.Ellerinle kapatıyorsun.doktor teyzen senin icin "ne kadar inatsın be cocuğum" dedi.ama kıza benzediğini soyledi.
Gunler gecmeye sen icimde buyumeye devam ediyorsun.Artık karnım buyumeye başladı.24.01.2009 canım bugun anneannendeydim.Şoyle bir uzanayım dedim.Aaaa bi de ne olsun sen tekmeledin...Allahım bu ne guzel bir duyguymuş...Senin varlığını daha iyi hissettim...Hemen babacığını aradım...bebişimiz hareketlendi dedim.Babacığın cok mutlu oldu.O gunden sonra artık hareketlerini hissetmeye başladım...

18.02.2009 yine seninle randevum var kızım...Bugun 4 boyutlu ultrasonda gorucem seni.Evet bana sıra geldi.Girdik ultrasona..aman Allahım ne kadar net gozukuyorsun.Ellerinle yuzunu kapatmışın.O an o ellerini,bacaklarını opesim geldi.Doktor amca bebeğinizin cinsiyetini biliyormusunuz diye sordu.Biz de kesin bilmediğimizi soyledik.Doktor amca bi kızınız olacak dedi.
Ne guzel bir kızımız olacak.O hafta sonu sana babacığınla beraber ilk cicilerini aldık...ne guzel bir duyguymuş sana bişeyler almak.Eve geldim uzun uzun baktım kıyafetlerine onları senin uzerinde hayal ettim.

10.03.2009 yine seni gorme gunum.Ultrasona girdik.Ne kadar buyumuşsun.artık butun halinde goremiyoruz seni..Ellerinle oynuyordun canım.cok tatlıydın.

10.04.2009 seni gorme gunum bugun yine 4 boyutlu da gorecem seni.sıramız geldi.Ultrasona girdik..o tatlı yuzunu gordum.ne kadar tombiş gozukuyordun...Ellerinle yuzunu ovuşturuyordun.Doktorumuz senin cok sağlıklı olduğunu soyledi..Keyfin yerindeymiş...Goruntulerini kaydetti.Ben her gun izliyorum seni...

Karnım iyice buyudu artık.tekmelerini daha iyi hissediyorum..Ama baban elini koyunca duruyorsun be kızım..Baban kıskanıyor bak.seninle konuştuğumda nasıl da hareketleniyorsun.artık 28. haftamızın iicindeyiz.sana kavuşmama 2,5 ay kaldı...Eşyalarını yavaş yavaş tamamlıyorum.Her gun bakıyorum onlara.Yakında odanı da alacağız.
Babacığınla ben senin geleceğin gunu iple cekiyoruz.Senin icin hayaller kuruyoruz.Artık uc kişi olacağız.Sen evimize neşe,huzur,bereket getireceksin...Seni cooook ama coooook seviyorum prenses kızım...:asigim::1hug:.

9 mayıs Carşamba yine seni goreceğim bir gun tatlı kızım…ultrasona girdik doktor teyzen dedi ki.cok guzel bir bebek.yanaklanmış,sacları cıkmış her bebeğin bu ay şacları cıkmazmış.ben de dedim.bana cekti herhalde kızım.ben sık şaclıyım dedim.doktorda dediki ne yani babasının sacları yok mu?gulduk..ultrason aletini doktor karnımda gezdirirken bi tekme attın kuzum..doktor dediki bak sen şuna nasılda tekme attı…doktordan babanla cıktığımızda baban dedik.yerim onun yanaklarını babası ona tarak alacak saclarını tarayacak..

Tatlım seni o kadar cok seviyorum ki anlatamam..yavrum,canımın canı…
25 mayıs Pazartesi gunu sana anneannenle beraber beşiğini aldık..pembe pembe..cok tatlı…az kaldı şu sınavlarım bitsin odanı da alacağız…sen yeterki sağlıklı gel bebeğim…
27 mayıs Carşamba kızım yarın stajım var hic gidesim yok..ama gitmek zorundayım..bu satırları yazarken sen tekmeliyorsun canım benim.cok hareketlisin..sen hareket ettikce ben mutlu oluyorum…merakla gelmeni bekliyorum..bir an once sana kavuşmak istiyorum…seni kucağıma alıp koklamak,opmek istiyorum..cicilerine bakıyorum..sana onları nasıl giydireceğimi duşunuyorum…cok suslu yapacam seni kısmetse…

05.06.2009 Cuma kızım seni cok seviyorum sana bir an once kavuşmak istiyorum…babacığın bu sabah gobuşumu optu yani seni…diyor ki kızımız bir gelse de hayatımız renklense…gecen gun anneannenle dolabını ve camaşırlığının siparişini verdik cok guzel olacak odan..pembiş pembiş..o gun sana bi tane cici aldım cok tatlı ya..bu sabah uzun uzun baktım seni onun icinde hayal ettim…seni o kadar cok koklamak istiyorum ki canım yavrum…

24 haziran 2009 Carşamba tatlı kızım bugun dolabın ve camaşırlığın geldi…o kadar guzel oldu ki odan anlatamam…Canan teyzen dolabını sildi…ben de hemen cicilerini yerleştirdim icine coookkk guzel oldu …bir tek sen kaldın gelecek…heycanla bekliyorum tatlı kızımmm seniii…

30 haziran 2009 Salı bu sabah cok mutlu uyandım Berrağım…Cunku seni ruyamda gordum…sen doğmuşsun…karnıma sarılıyorsun…yeşil gozlerin vardı aynı babana benziyordu..sacların gur ve kıvırcıktı..bana gulumsuyordum..bi dee ustume cişini yaptın seni yaramaz seniii….yerim ben seni yaaa..cok ozledim seni bir an once kavuşmak istiyorum sana…

1 Temmuz 2009 Carşamba kızım bugun doktor kontlumuz var yine seni goreceğim…doğum şeklimiz belli olacak…heycanlıyımmmmm….evet doktorumuza gittik…sen ne kadar tombiş olmuşsun kızım…37+4 gunluksun…her an gelebilirmişsin…bekliyorum artık akşam sabah…gel kızım gel..sağlıkla gel…anneciğin sana cook kavuşmak istiyor…babacığın da ozlemle bekliyor…kısacası baban ve ben ikimizin canımızdan bir parca olan seni bekliyoruz…annesinin tatlı kızı…yerim seni ben..hele sen bir doğ..kucağıma gel..goz goze bir gelelim,seni koklayayım…bi de o poponu ısıracam…

Evettt 15 temmuz 2009 kızım artık kollarımdasın…bugun 11.25 de dunyaya geldin…sana kavuşmak ne guzel bir duyguymuş…seni uzun uzun kokladım…gozlerinin icine baktım sen hayata ilk bakışını atarken…cok mutluyum tatlı kzım sana kavuştum şukurler olsun…cok guzel bir kızsın bakmaya doyamıyorum sana…sen ağlayınca icim gidiyor…senin sevgini tarif etmek gercekten cok zor…karşılıksız seviyorum seni…