Instagram'da takipci sayısı nasıl arttırılır?
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- Instagram'da takipci sayısı nasıl arttırılır?
-
29-09-2022, 16:35:44Merhabalar 3 ay once Instagram'a başladım. (asıl Instagram hesabımı 2019'da oluşturdum) ancak takipci sayım cok az ve en az 50-100 takipci olmak istiyorum. Takipci sayımı arttırma yollarını acıklar mısınız? Not: Takipci sayısı arttırma yollarında acıklamamanız ve onermemeniz şeyler şunlardır: 1. gonderi yapmayı onermeyin. Nedeni: Gonderi yapmak istesem de aklımda sayfa turu ve gonderi turu gelmiyor dolayısıyla da bu yol işe yaramıyor. 2. takipci hilesi ve takipci satın alma siteleriyle takipci arttırmayı onermeyin. Nedeni: Bu siteler ile takipci sayısı arttırılabiliyor ama riskli bir işlem. Ben onceden sadece e-posta ile actığım hesapta bunu uygulayarak 100 takipci olmuştum ama hesabım kapanmıştı şimdi telefon numaralı eskiden actığım hesabımı kullanıyorum. 3. yan hesap acmayı onermeyin. Nedeni: Yan hesap acmak takipci arttırmaya işe yarıyor ama ben 2021'de e-posta ile hesap actığımda hesap giriş yapanın sen olduğunu onayla deyip telefon numarası istiyor. 1 tane hesabı zor da olsa acmıştım ama takipci hilesi yaptığımda hesap kapandı. 2020'de boyle bir sorun yoktu rahatca acıyordum ama onları da silmiştim. Hesabı ekle tuşuyla acabilsek de en fazla 5 hesap acılabiliyor ve cihazdan acılan hesapları kaldırıp tekrar acabiliyoruz ama bu ozelliğin kotuye kullanmak hesabın kapatılmasına yol acabilir.