Kızlar herkeze umut olmak icin yazıyorum. Bana evlenmeden once gittiğim doktorlar cocuğun olmaz diyorlardı. Kostum vardı hala da var. Gelelim konuya. Adetim 4 gun gecmişti calıştığım hastanede heta hcg baktırdım 9 cıktı sonuc, iki gun sonra tekrar baktır dedi, tabi ben dayanırmıyım ertesi gun baktırdım 14 cıktı. sonra iki gun sonra gel dedi 64 cıktı. ve dort gun sonra 111 cıktı. kendi hastanemdeki doktor bana değerlerin cok duşuk dış gebelik var muhtemelen iki gun sonra gel iğne yapıp duşurelim dedi. başımdan aşağı kaynar sular dokuldu sanki. ben sevinirken hamileyim diye bana bunu soyledi ben şok oldum. Eşimi aradım sinirlendi. muayene yapmadan nasıl boyle bir kanıya vardılar diye. kendi hastanemdeki doktor bana bunu soyledi. hemen izin al ozele gidelim dedi. bu hastanede doktorun yanında zaten 30 saniyeden fazla kalamıyorsun. bende izin aldım ozele gittik. kan tahlillerin katlıyor. dedi beni rahatlatmak icinultrasona bile baktı ki gozukmiyeceğini biliyordum. tabiki birşey cıkmadı. sonra kahverengi akıntım oldu ve gittiğim doktor orada yoktu, bende başka bir ozele gittim. orada bana duşuk yaptığımı soyledi doktor. cok korktum ve ne bir ilac ne de bir mudahale eve yolladı. bende ertesi gun kendi doktoruma gittim. bana kan testi yaptı sonuc 972 vainal ultrason baktı ve kucucuk bir kese gorduğunu (resmini bile verdi) ve dış gebelik olmadığını soyledi onlem icinde progestan verdi. dinlenmem gerektiğini fazla hareket etmemem gerektiğini soyledi. korkulacak birşey yok ama onlem icin verdiğini lekelenmeninde yerleşme lekesi olduğunu soyledi. dun tekrar kan verdim sonuc 2704.

Kimse moralinizi bozmasın izin vermeyin. bir doktor kotu birşey soyledi diye hemen inanmayın. başka bir doktor deneyin. ben gitmesem şimdi calıştığım hastanede bebişimi duşurmuşlerdi.

(Gec dollenme olmuş bende ondan dolayı duşuk cıkıyormuş 5 haftalık gebeyim şuan ama lekelenmelerim devam ediyor. progestan kullanıyorum)