Hanımlar merhaba iyi gunler konuyu tup bebek yerine acıpta tedavi olanların yada sonuc bekleyenlerin okuyupta moralini bozmak istemedim buraya acıyorum. İlk tup bebek tedavisi başlamıştım Aralık ayında. 10 ocakta transferim gercekleşti testte pozitifi yakaladım ama değerlerim 2 katı artmadı sonra %60 yeterli denildi ama zamanla %60 bile artış gostermedi sata gore 7+1 dim ama ultrasonda 4.6 mm lik kese gorundu doktor bebek olu dedi kese boş dedi 1 hafta daha bekledim 1 hafta sonra tekrar gittim kese hala aynı o gun ilacları bıraktım ve kanamamın gelmesini bekledim gelmedi bugun sabah kurtaj icin devlet hastanesine gittim tup bebek olduğunu soyleyince doktor kurtaja yanasmadı ilk gebelik diye ve cihazlar eski tekrar hamile kalmana engel olabilir ben bu riski goze alamam dedi sonra universite hastanesine gittim ordaki doktorda salı gunune kadar bekleyelim dedi ama sata gore 9.haftadayım bana zararı olacağından korktuğumu ve artık istemediğimi kurtajla alınmasını istediğimi soyledim yinede bekleme taraftarı olduğunu şuan icin herhangi bi risk olusturmadıgını soyledi aradan 2 saat gecti kahverengi leke başladı şimdi ise kırmızı kana donuştu duşuk mu yapıyorum? Bu sureci hızlandırmak icin kendimi yorucu bişeyler yapsam hızlanır mi surec? Başından boyle bişey gecen oldumu?