duğunde gelinliğin uzerine inci kolye takılıyor genellikle zarif duruyor diye. ben de nedense sevemedim inci kolyeleri.. sanki orta yaşlı bayanlara hitap ediyor gibi geliyor bana. tabii bu benim duşuncem, beğenen sevenlere bişey diyemem

konuya gelecek olursam, kayınvalidem ve sevgilim ise inci hastası. gelinlikle birlikte inci kolye takmamı istiyorlar.
kayınvalidem de gidip incileri almış, sen kendi zevkine gore ucuna klips yaptır dedi. ben de ben hoşlanmam diyemedim hemen. ben bi araştırayım ona gore bakarız dedim ne yapayım...
bir de inciler kaliteli mi değil mi bilemiyorum. bir kuyumcuya sormak lazım..
şimdi ben kadıncağıza gidip benim icime sinmedi bundan kolye yaptırmasak olmaz mı, sizi kırmak istemem ama istemediğim bir takıyı da yaptırmak istemiyorum desem cok mu ayıp ederim??
bir diğer konu da bu inci kolye dışında set takıp takmayacaklarını bilmiyorum. eğer set takmayı duşunmeyip sadece inci kolye ile geciştireceklerse de hic hoş olmayacak...
tecrubelerinize gore bana fikir verir misiniz? doğrudan soylemeli miyim, yoksa yine de bir kenarda dursun diyip yaptırmalı mıyım inci kolyeyi?
set takıp takmayacaklarını da şimdiden soramam ki...