Kızlar selam

Doğum raporunda kızımın doğum haftası 37+1 yazıyor. Ben ilk doğumun tecrubesizliği ile erken yattım hastaneye. Son adet tarihim yoktu cunku duzensiz oluyodum .
39+2 demişti son kontrolumde. Ultrasona gore takip ediyordum bende

Sancım vardı. Nst de cıktı hemşire bunlar doğum sancısı sen nasıl boyle duruyosun dedi hissediyodum sancıları zaten.
Neyse acılmaya baktı doktor 1 cm bile yoktu ama yatış verdi ev uzak diye. Bugun doğum olmaz ama sen sezeryan olabilirsin muayeneni beğenmedim filan dedi. (Normal doğum oldu)
Neyse yattım butun ebeler vs bu hasta niye yatmış acılması 1 cm bile yok yatış nasıl verilmiş vs diye soylendi surekli.
2li testimi sordular ama kaynanamdaydı cantam bulup verebildi mi yada istediler mi bilmiyorum hastane cok ilgisiz zaten
Sonra odaya cıkardılar bir gece yattım gece gene sancılar vardı sabah azaldı vs oyle gecti oğlen suni sancı verdiler vs derken cok zorlandım bebeğim aşağı inmedi indirene kadar ayakta ıkındım vs tam sezeryana imza attım gidecekken doğum haneye donduk dogum oldu derken kızım doğdu 2715 gr 46 cm
Bana ailem vs dedi ki sen niye yattın hastaneye daha haftanda dolmamıştı 1 hafta beklerdin 40ı vs dedi. Gercektende oyleydi boşuna yattım. Bi risk yoktu

Ama dun gordum ki kızımın doğum belgesinde 'Endikasyonlar: Doğum haftası ; 37+1 bir canlı kız bebek doğurtuldu vs yazıyor. Burda bi yanlışlıkmı oldu bunu neye gore yazmış olabilirler baya kafam karıştı zaten 39+2 sanıyodum erken yatmıştım doğum kendiliğinden başlamamıştı. şimdi 37+1 gorunce şok oldum kafama takıldı yani olcumler buyuk cıktı desek zaten kucuk doğdu kızım neden ultrasonda oyle gozuksun