Oncelikle merhaba arkadaşlar.Biz sevgilimle 7 yıldır goruşuyoruz ama benim okul gecen yıl bitince onun da daha 1 yılı olunca resmiyete bişey dokemedik.Annelerimizde ancak 1 defa yan yana gelebildi aynı mahallede oturmalarına rağmen laf soz olmasın diye biraz da aceleye getirip lackalaşmasın diye.. Neyse bayram sonrası soz olsun istiyoruz . Benim babam yanımızda değil, iş yerinden ayda 1 yada 1bucuk ayda bir gelebiliyor.Bayramda burda olur, bir de 17 eylul de kuzenimin duğunu var ona gelır heralde.. Ben de bu konularda acemiyim ama en iyisi olsun istiyorum,Siz tecrubeli kk ailesi sayesinde olacak da inş inanıyorum. Oncelikle danışmak istediklerim şunlar: Sozde sanırım bir tek bana yuzuk takılcak cunku biz nişanı boyle duğun gbi yapmayı duşunuyoruz seneye. Erkeğe nişanda yuzuk takılır dediler. Ben de tek taş isticem. Yanına bir kunye ya da saat istemeyi duşunuyorum ama cok mu olur yoksa istememelimiyim sormak istedim .Ayrıca sozde ikramlık şeyler kim tarafından alınır, kız ailesi mi karşılar hic bilmiyorum. Bu deneyimi yaşamış arkadaşlarım tavsiyelerini paylaşırlarsa cok memnun olurum