herkese merhaba 2 yıllık evliyiz son 1 yıldır cocuk sahibi olmak istiyoruz bunun son 5-6 ayı daha dikkat ediyoruz yani yumurtlama gunudur falan filan . bazı aylarda tam yumurtlama gunlerinde hep birşeyler oldu ama elimizden geldiğince değerlendirmeye calıştık. En cok bu son ay değerlendirdik 2 gunde bir ama malesef adetim 1 gun erken oldu acayip moralim bozuk. gecen ay adetin 3.gunu hormon testleri yaptırdım tıp merkezinde değerler normaldi ama doktora gostermedim.bu ay doktora gidelim diyorum eşime ama bu ay da deneyelim 2gunde 1 değil hergun deneyelim bakalım olmazsa gideriz hem sorun sende değil bendedir diyor cok uzgunum. ne yapayım ne yiyip ne iceyim kızlar nolur yaptığınız bişey varsa ve hamile kalmanıza yardımcı olduysa paylaşın lutfen. bu arada 1 aydır folic1 kullanıyorum .hormonlar normal cıkıp tuplerde yada yumurtada bir sorun olabilir mi yani hormonlar normalse herşey normal diyebilirmiyiz bana kalsa yarın doktora gidicem ama eşim istemiyor sperm arttırıcı bişeyler almış onlara başladı bugun tribulus ginseng arı sutu falan..off icimi dokmek istedim iyi ki burası var