Gebelik şuphesi! Acil fikrinize ihtiyacım var :(
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Gebelik şuphesi! Acil fikrinize ihtiyacım var :(
-
29-09-2022, 15:54:56Konuyu acmak icin doğru yer mi bilmiyorum fakat acilen fikirlerinize ihtiyacım olduğu icin buraya da actım arkadaşlar. Aile planlaması başlığına yazdım ama kimse cevap vermiyor. Cok bunaldım yardım eder misiz? Bu ay ilk kutu olmak uzere yasmin doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. Duzenli aynı saatte ve adetin ilk gununden itibaren olmak uzere. İlm kutuya başladıktan bir hafta sonra, adet bitiminin ertesi gunu cinsel ilişki gercekleşti fakat yani yazmaya cekiniyorum da aslında boyle şeyleri ama, icime boşalma olmadan. Fakat yine de ben kaygılanip panikle ella ertesi gun hapı da aldım. Yani ilk kutudan ola ki koruma sağlamazsa diye. Ve şu an hamilelik hayatımı cok zor duruma sokacak bir durum benim icin. Şuphem olmasın icim rahat etsin diye. Şimdi adetimin normal tarihine 7 veya 8 gun var fakat kasık ağrım var. Hem doğum kontrol hapı hem ertesi gun hapı bunyemi mahvetti muhtemelen ama yine de sizce gebelik riski var mıdır? Cok endişe ediyorum. İki hap birden, boşalma yok ve adetin ertesi gunu detaylar bunlar. Teşekkurler şimdiden. Alıntı Cevapla Rapor buse_ipek09Kurt kışı gecirir ama yediği ayazı unutmaz... Uye 9 dakika once Add bookmark#2 butterflyeffectt dedi: Herkese merhaba. Sizlere danışmak istediğim bir konu var. Bu ay ilk kutu olmak uzere yasmin doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. Duzenli aynı saatte ve adetin ilk gununden itibaren olmak uzere. İlm kutuya başladıktan bir hafta sonra, adet bitiminin ertesi gunu cinsel ilişki gercekleşti fakat yani yazmaya cekiniyorum da aslında boyle şeyleri ama, icime boşalma olmadan. Fakat yine de ben kaygılanip panikle ella ertesi gun hapı da aldım. Yani ilk kutudan ola ki koruma sağlamazsa diye. Ve şu an hamilelik hayatımı cok zor duruma sokacak bir durum benim icin. Şuphem olmasın icim rahat etsin diye. Şimdi adetimin normal tarihine 7 veya 8 gun var fakat kasık ağrım var. Hem doğum kontrol hapı hem ertesi gun hapı bunyemi mahvetti muhtemelen ama yine de sizce gebelik riski var mıdır? Cok endişe ediyorum. İki hap birden, boşalma yok ve adetin ertesi gunu detaylar bunlar. Teşekkurler şimdiden.