allah nasip ederse duğunume 3 ay var 11 temmuz gunu.buradaki konuları okurken bile ağlıyorum ki yeni değil 5 senedir ağlıyorum şoyle ki; nişanlımla 5 yıldır birkilteyiz herşeyden cok seviyoruz birbirimizi

rabbim herkese boyle seven nasip etsin inşallah. nişanlım polis memuru okulu kazandığı gunden beri ağlıyorum annemden nasıl ayrılacam diye 2 kardeşiz ablam ist.da evli benim gideceğim yer daha belli değil secim sonrası hayırlısıyla belli olacak inşallah. nişanım takıldı takılalı annemi duşunuyorum babam 11 yıl once vefat etti(rabbim cumlesine de ona da rahmet etsin inşallah) annem cok mutlu nişanlımı cok seviyo eniştemi de cok sever, ama bana cok koyuyo suclu hissediyorum kendimi ama bazı şeyler insanın elinde olmuyomuş kadere inanırım annem beni telkin ediyo ama o da cok uzuluyo biliyorum

nişanlım uzulme ne zaman istersen gonderirim sen uzulme yeterki diyo anneme de soyluyo bunu ama suclu gibi hissediyorum kendimi elimde değil kına ve duğun gunu naparım ne halde olurum bilmiyorum.offffffff cok doluyum cok