Merhaba Arkadaşlar
Uzun zamandır sizlerin yazılarını takip ediyor sevinclerinizi ve uzuntulerinizi sessiz sedasız paylaşıyordum....Fakat başıma oyle bir olay geldi ki en sonunda uye olup sizlerle paylaşmaya karar verdim.Şu anda 8 haftalık hamileyim.Hamileliğimin 5.haftasında doktora gittim ve her şey cok normaldi.2 hafta sonra lekelenme yuzunden doktora gittim ultrasondan baktı ve kalp atışı yok bu bozulmuş bir gebelik kesen fazla uzamış normal hamileler gibi değil hemen aldırmalısın hic vakit kaybetme dedi.Ben umut aradıkca oyle kesin konuşuyordu ki tum umudumu yitirmeme sebep oldu.Ordan cıktım ve bir başka doktora gittim.O da aynı şeyi soyledi ve 1 hafta beklememi ama umutlanmam gerektiğini anlattı.Eve gitmek gelmiyordu icimden hemen atladım bir başka hastaneye gittim.Orada ki Dr Hanım ultrasondan baktı ve yine kalp atışlarını goremedi...Dunya başıma yıkılmıştı.O sırada sizlerden oğrendiğim bir bilgi doğrultusunda gec yumurtlama olamaz mı diye sordumiyi ki de sormuşum vajinal ultrasona aldı beni...evet dedi işte kalp atışlarını goruyorum....İşte o an yaşadığım mutluluğu tarif edemem hem ağlıyor hem guluyordum!meğer benim miniğim 6 haftalıkmış ve doktorların hicbirisi bu olasılığı aklına getirmemiş.Ne kadar ilginc.Şimdi ise doğal olarak surekli korku halindeyim.Haftada 1 kontrole gidiyorum ve ona bişey olacak diye cok korkuyorum bu duyguyu nasıl yenerim bilmiyorum..