merhaba kızlar,

ben gelinliğimi hazır aldım, 38 bedenini denemiştim ama bol geldiği icin 36 bedenini sipariş ettik, bugun provaya gittim eteğin uzunluğu ayarlansın, başka bir sorun fln var mı diye bakmak icin. Gelinliğin icin saten, giyerken tenime değdiği icin tutuyor, yani rahatca aşağı kaymıyor (tepeden giyilen bir gelinlik, keşke alttan giyilebilse ama o mumkun değil ).

havalar cok sıcak, iceride deli gibi klima calışıyordu ama onceden terlediğim icin klimanın pek bir faydası olmadı.

benim merak ettiğim, bu durumda gelinliği rahatca giymenin kolay bir yolu var mıdır? sac makyaj gelinlik giyme bir araya gelince nasıl halledicem bilemiyorum, sac bozulur mu hangisini once yapsam iyi olur, gelinliği hangi aşamada giysem, şimdiden onun derdine duştum

aklıma gelen en mantıklı yol gelinliğimi giymeden once bol bol pudralanmak (ic camaşırı giymicem gelinliğin icine, kendinden camaşırı var gibi cunku) bi işe yarar mı dersiniz? gelinliğimin bi kac yerinde duzeltme olacak, 10-15 gun sonra tekrar gidicem provaya, pudra işini o zaman denicem

ozellikle giyme meselesini duşundukce bunalıyorum resmen sizin aklınıza gelen veya bildiğiniz başka bir yol var mı?