Merhaba Arkadaşlar..
Bugun markete girdiğimde hayıt meyveli macunu gordum.İnternette araştırdım bir kac marka var...Bu da bilindik bişi..Faydalarına baktım:
Hayıt otu hipofiz bezini tetikleyerek kadınlık hormonlarının dengeler. Kadınlık hormonlarını doğal yontemlerle dengelediği icin,yan etkisi yoktur. Sentetik hormon tedavisi goren kadınlarda ise yan etkiler gorulebiliyor.
* Hayıt tohumu, adet stresi ve adet gerginliğine iyi geliyor. Hayıt tohumu , bu tur sorunu olan kadınlarda 2 hafta icinde etkisini gosteriyor. Daha iyi sonuc alabilmek icin 3 ay kullanmak gerekiyor.
* Hayıt tohumu adet duzensizliklerini giderir. Kanamanın az veya cok olması, kanamanın ağır veya sancılı gecmesini duzelterek , duzene koyar.
* Hayıt tohumu, aynı zamanda hem kadınlarda cinsel istek arttırıcı, hem de cinsel istek azaltıcı ozelliğe sahiptir. Yani, cinselliğiniz cok fazla ise azaltır, az ise isteği coğaltır.
* Hayıt tohumu, yumurtlama periyodunu duzenler, hamile kalma şansının artırır.
* Hayıt tohumu, doğum kontrol hapı kullanımına son verildikten sonra vucudun tekrar doğal dengesine kavuşmasına yardımcı olur.
* Hayıt tohumu, hem erkeklerde hem de kadınlardaki hormon dengesizliğinden kaynaklanan kıllanma (tuylenme) ve sivilceler icin de tedavi edici ozelliğe sahiptir.
* Doğumdan sonraki ilk 2 hafta icinde, hayıt meyvesi alındığında, anne sutu belirgin derece de artar.

Diye yazıyor.Daha once hic duzeni olarak boyle bir girişimim denemem olmadı..Deneyenleriniz var mı?Faydası olur mu sizce?
Sonucta raf urunu , ne kadar bitkisel de olsa kandırmaca mı dersiniz