Nişan iCİME SİNDİREMİYORUM OLANI BİTENİ
Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Nişan iCİME SİNDİREMİYORUM OLANI BİTENİ
-
29-09-2022, 15:19:06Selam kızlar benim 23 u oldu nişanım salonda herşey guzeldi...takı merasimi oldu gelin odasına gittik cıkaralım takıları die,teyzesi geldi nişanlımın bizim adetlerimize gore erkekğinki erkekte kalır kızın kızda farketmez dedim poşetlere koydu apar topar ne aileme ne bana sormak yok...sonra anneme gitmiş herkesin icinde kızınızın ustunden cıkanlar demiş vermiş...anne tarafım biraz modern bole konuların lafını bile sevmez cok utanmış annem...annemi beni saymadıkları icin bende cok utandım gecem mafoldu..sandıkları verdik eve donduk minicik bir sandığın icine benim beğenip aldırdığım gecelik takım yerine uzun bi takım siyah sokakta bile giymeyeceğiniz birazı sokuk bi elbise 35 numara bir terlik ve bebe kolonyası konmuştu...bir haftadır gelen giden soruyo bakıyo acıp gosterince benim yuzum kızarıyor resmen.cunku biz nişanlıma kozmetik kutusundan traş makinesine kadar anneye babaya ananeye dedeye aldık koyduk...annem nişanda bir kalın bilezik kayınvalidem incesinden bilezikle ne olduğunu anlamadığım gumuşe benzyen kelebekli renkli bi kolye taktı bana..saati bile nişanlıma şimdiden taktık...sonra ben ziyarete gittiğimde kızım bu altınlarda yanlışlık olmuş al die verdi kayınvalidem utanarak...ama ben o gunden beri kendimi cok değersiz hissediyorum tamam nişanlım mukemmel cok iyi bana karşı..ama icimde kaldı hep bunlar anlatmak istedim...altınlar icin fikir sorup bizi saysalardı zaten bizde boluşturucektik uzak yoldan geldiler masraf oldu die...ailemede bana da cok koydu...durumları yok diyip teselli edemedim kndimi cunku nişanlımın 5 bin tl verdiğini biliyorum ailesine bu işler icin...gittiğimde yuzlerine gulsemde icimden hep bunlar geciyor...