Salı akşamı soğan suyuna başladım. O akşam birşey hissetmedim ama Carşamba gunu oğlen ictikten sonra yoğun kıvamlı beyaz akıntı geldi. Kasıklarımda da fena bir ağrı oluşuyor. Bir de afedersiniz idrara cıkarken yanma hissediyorum yaparken. Bunlar soğandan mıdır? 4 aylık evliyim. 2. Ayımda enfeksiyon sebebiyle neo penotran fitil kullandım. Bir iki ilac daha. Sonra bu idrar anındaki şikayetim ve diğer şikÂyetlerim gecmişti acaba yeniden mi enfeksiyon oluştu?
Pazartesi doktor randevum var. Hamilelik icin iciyorum soğanın suyunu bunu kullanıp hamile kalan cok fakat o ay mı kaldınız sonraki ay mı bunu merak ediyorum.. Adetimin 7. Gunu yani bittiği gun başladım icmeye. 15 gun iceceğim ya ayın 3 un de mi ne 15. Gun olacak eğer hamilelik olmazsa gelecek adet tarihim 12 Ocak. 15 gun kullandıktan sonra adet tarihine yakın 10 gun once kullanmak kısmını anlamadım. Cunku 15 gun kullanınca zaten bir hafta oynuyor diğer adetle arasında. Eğer 10 gunu beklersem adetli olacağım adetli iken icsem birşey olur mu?
Soğan kurunu uygulamış olanlar yardımmm..
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Soğan kurunu uygulamış olanlar yardımmm..