Sadece 16 şubatta adet olunca kahverengi leke uzun surmuştu acaba ondan mı .Gebelik testi yapsam sacma geliyor bana ne bileyim anlamadım gitti .Sizs adet takvimini atacağım yanlış mı hesaplıyorum .akıntım da var
Kızlar 🙈🙈Bir yanlışlık var mı?
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Kızlar 🙈🙈Bir yanlışlık var mı?
-
29-09-2022, 15:12:11Kızlar merhaba ; bizim cocuğumuz olmuyor bir tup denemem var sonuc duşuk zKızlar gecen seneye kadar 28 gunde bir adet oluyordum .Sonra 32 gunde bir adet oldum onu da adet duzensizliği yaşamıştım hap vermişti doktor 28 gunde bir olmadım artık haptan dolayı .Kızlar 2 ay dır korunuyoruz eşimde enfeksiyon (lokosit)cıktı neyse o yuzden korunuyoruz .Adet belirtisi hic yok en son 16 şubatta adet oldum .Normalde 32 gunde bir adet oluyorsam 2 gun once adet olmam lazımdı .Acaba kist mi var .Nette yazıyor 33 gunden sonra doktora girmek lazımmış.Aşırı derece de uşuyorum .Hayır yani korunmasaydık kesin hamileyim derdim belki de bahardan dolayı .Anlamadım gitti .
Sadece 16 şubatta adet olunca kahverengi leke uzun surmuştu acaba ondan mı .Gebelik testi yapsam sacma geliyor bana ne bileyim anlamadım gitti .Sizs adet takvimini atacağım yanlış mı hesaplıyorum .akıntım da var