Gunaydın kızlar. Bebeğimi oğrendiğim gunden beri diş ağrısı cekiyorum cok berbat bir ağrı yatırmıyor uyutmuyor. En son ağlıyorum ağrıdan. Doktor doktor dişci gezdim ilk 3 ay hicbirşey yapamayız diyorlar duşuk riskini kabul etmiyoruz diyorşar. Devlet de ozelde bakmıyor. Dışarıdan gorunen bir curuk yok film cekilmesi lazımmış malum bebek var yasak diyorlar. En son kadın doğum doktoruma gittim 10. Haftaya kadar imkansız bakteriler dağılır duşuk yaparsın diyor. Antibiyotik verdiler cok ağrım oluncada parol alıyorum. Artık dayanamıyorum ilaclar birkac saat iyi ama sonra yine başlıyor gerci daha 3 tane ictim kutu bitince rahatlar mıyım en azından idare eder mi kızlar bildiğiniz birşey varsa paylaşın benimle bebeğimin sevincini bile hic yaşayamadım. Bu arada gargarada yasak seyrelterek kullan dedi o da etkilemiyor. Karanfil sarımsak herşeyi denedim bana mısın demedi. Hormonlar diş ağrısı yapabiliyormuş.
Yanlış yere actığımı biliyorum artık caresi kaldım. Konum en azından bir iki gun taşınmasın nolur cok muşkulum bilen yaşayan varsa fikirlere cok ihtiyacım var lutfen napabilirim bu durumu yaşayan var mı
Hamilelikte diş ağrısı
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Hamilelikte diş ağrısı