Kızlaaaar gelinlik ayakkabımı aldım ayyyyy cok mutluyumm Bu resimdekinin ekrusu olacak Oldum olası bu modelde ve dantelli bi ayakkabı istemişimdir gelinliğim icin, hep hayalini kurduğum modeldi ve hic ummadığım bi anda buldum! Kayınvalidemle nişan icin gecelik sabahlık falan bakmaya cıkmıştık, Ankara'da Soysal pasajı var oraya girdik aldık işte camaşırları vs leri. Sonra kayınvalidem illa ki ponponlu terliklerden de alalım dedi Ben de bayılırım oyle kokoş sevimli şeylere tmm dedim, tam o terlikleri aldık cıkıyoruz dukkandan bu ayakkabıyı gordum ve bayıldım. Anneciğim saolsun hemmen aldı
Ay kızlar cok duygulandım, sonucta benim hep hayal ettiğim ayakkabıydı ama orda şımarıklık etmemek icin cok belli etmemeye calıştım duygularımı, kendimi tutmaya calıştım ama kayınvalidem beni cok iyi tanımış heralde ki sen bunu beğendin hemen alalım hazır gonlune gore bişey olmuşken dedi.
Nasıl sizce? Topuğu falan aynen bu yuksekliklte ama on kısmındaki platform inanılmaz rahatlatıyor ayağı, duşunenlere tavsiye ederim kesinlikle.