Merhaba arkadaşlar

Belki abartma diyeceksiniz ama takıntı yaptım işte kurtaramıyorum. Belki sizler rahatlamama vesile olursunuz diye yeni uye oldum buraya.

Dort ay kadar once eşimle korunmasız ilişki yaşadık. İstenmeyen bir durum oldu ertesi gun hapı ictim aynı gun. İki uc gun sonra regl normal gununde oldum. İki hafta sonra ve 5 hafta sonra gebelik testi aldım yaptım negatif cıktı.

Ama icimde bir kurt kemiriyor hazır değilim rabbim evlat arayanlara aratmasın ama hic planda yoktu. Once bir sakinleştiriyorum 1-2 hafta sonra acaba mı diye tereddut yaşıyorum gene.

Sonuclara bir turlu guvenemedim araştırıyorum internette bazılarında ezcane testinde dokuz ay negatif cıkan da var diyen var kanda cıkmıyor diyen var rahimde gorunmuyor diyen var, 9 ay regli duzenli olan var.

Gittikce panik oldum 9. Haftada kan testi yaptırdım gene cıkmadı. Rahim ultrasonunda da yok ama ben Beş kilo aldım. İştahım cok arttı.

Ella(ertesi gun hapı) yan etkisi mi bilmiyorum başka hamilelik belirtim yok iştah dışında absurt şeyler de canım cekmiyor ama onceden cok yemediğim şeyleri fazla tuketir oldum.

Nihayetinde dort ay gecti hep duzenli regl olmaya devam ediyorum. Ama takıntı oldu bende nasıl kafamdan atarım yardım edim lutfen o kadar şeye ragmen hala hamile değilimdir değil mi? Kendimi ikna etmek icin daha ne yapmam gerek bilemez oldum

Boyle durumlar yaşayan duyan var mı aranızda? Bunlara rahmen hamile olabilir miyim?

Valtinizi ayırip okuduğunuz icin teşekkur ederim.