30 temmuz 2011 gunu nişanlandık. nişanımız olmadan once kavgalarımız oluyordu ama ustesinden cabucak gelebiliyordum. artık coğu şey daha zor gelmeye başladı. tamam ben istedim nişanlanmayı ama herşeyi tek başıma ustleneceğimi bilemezdim. size olayı anlatayım nişandan sonra nişanlımda bi rahatlık bi vurdumduymazlık oluştu. sanki ilgisi azaldı. bana artık cok yoruldum kimseyi istemiyorum olacaksa olur olmuyacaksa olmaz sevsekte yoruldum filan demeye başladı tek sebep ailemin cok fazla mudahale etmesi aşırı alışveriş tutkum olarak gosteriyor. sanki kendisi sutten cıkma ak kaşık ama hep arayan ben oluyorum. 1 gun cok iyiyken ertesi gun en ufak bi tartışma sebebi bulup ben aramassam gunlerce aramayabiliyor. sizce napmalıyım. ailemde uzulyor bu halime cunku kafama cok takıyorum. hayır ortada bi sorunda yokki şu olay var deseem gun icindeki en ufak bişeyi soylemiyor ertesi gunku olayla beraber birleştrip koca bi sorunmuş gibi onume butun kucuk sorunları sıralıyor. kendimi suclu gibi hissettiriyor napmalıyım die duşunen hep benim. şimdi boyleyse evlenince neolacak halim diyede duşunuyorum hic birşey bilmiorum artık lutfen yardımmmm edin