yaklaşık 2 hafta once 2 li test icin kontrole gittiğimde doktor bebeğin kafatasında bir problem olduğunu ve bebeğin kafatası kemikleri gelişmediğini soyleyip akrania teşhisi koymuşlardı.ailem gelmişti yanıma hep birlikte bekliyoruz ki bebek sağlıklı bakın hareketleri..ama doktorun bi anlık soylemiyle şook gecirmiştim.inanmıyordum inanamıyordum nedir bu hayatımda ilk defa boyle bişey duydum.doktor anlatıyor anlatıyor.duymuyorum bile saadete gel doktor diyorum bebeğime nolacak?ağlasam ağlayamıyorum cunku inanmıyorum doktora sonra dedi ki bebek yaşamaz olur alınacak.dunyanın sonu gibiydi benım icin.benımle birlikte buyuyen bebeğimi alacaklardı.icimde yaşayan canlıyı..ben onun hareketlerini hissedecektim daha onun hayaliyle yatıp kalkıyordum.doktordan cıktım her yanım buz kesiyordu..yuruyorum ama sanki bir robotum..uzerimde annemin aldığı hamile tişortu.kabanımın fermuarını cektim artık alışmalıydım bebeğim gidecekti..eşim sarıldı ağladım ağladım..hayırlısı bu diyorlar duymuyorum.hayır bebeğim yaşayacak inanmıyorum ki doktora.başka başka doktorlara gittik.hepsi aynı..kendime gelebilmek icin birkac gun bekleyecektim evime geldim.herşey batıyordu bana.zaman gectikce sanki o acı cekiyormuş gibi hissettim.ve daha fazla dayanamadım izine ayrıldık.memlekete gidecektik.diyarbakırdan ankaraya gataya gittik.orda daha iyi doktorlar vardı ama hala dua ediyorum inanaıyorum ki bir mucize olacaktı doktor bakacak ki bebeğin sapasağlam.gelen hamile bayanlara bakıyorum hepsi gulerek cıkıyor.doktorlar bana cok basit bir operasyon diyorlar ama cok korkuyordum herkesle vedalaştım ve bebeğimi duşurduler benden..herkesin odasına bebekleri gelirken ben odada sancı cektim..allahıma isyan etmiyorum haşa..hayırlısı buymuş demekten ve dua etmekten başka carem yok.allahım tum bebekleri korusun..

icimi size actım ozur dileyerek. cok dolmuştum..teşekkurler