Merhaba. Ben sizlerle yaşadığım deneyimimi paylaşmak icin uye oldum bu siteye. gebeliğimin onikinci haftasında bebegimde ense kalınlığı olduğunu ve down sendromu olabilecegini soyledi doktor. onlarca doktora gittim sonra şehirşehir dolaştık hepsi aynı şeyi soyledi erzurumda bir doktor yuzde yetmiş down sendromu her an karnında olebilir dedi. ense kalınlığı 6m dedi.aylarca ağladım sizladim. asla aldirmayi dusunmedim ama hamileliğiM mahvoldu. sadEce her gun saatlerce dua ettim allaha yalvardım. her ay farkli doktora gittim hep olumsuz şeyler soyledi doktorlar. ve ağustos ayında doğum yaptım. amelyattan cıkar cıkmaz down sendromu mu diye sordum ebelere.onu nerden cıkardın aslangibi bir bebek dediler. evet cok şukur sapasaglamdi oğlum. aylarca ağladigim yanıma kÂr kaldı. olsun razıyım. ve buraya yazma sebebim sakın inanmayın doktorlara. sakin aldirmayin oyle dediler diye.allaha tevekkul edin dua edin. Rabbim icin her şey cok kolay. belki gercekten oyleydi de dualar sayesinde Rabbim şifa verdi.