Ben ,vajinismus ve suleyman eserdağ
Gebelik / Hamilelik / Kadın Doğum0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadın Hastalıkları ve Jinekoloji
- Gebelik / Hamilelik / Kadın Doğum
- Ben ,vajinismus ve suleyman eserdağ
-
29-09-2022, 14:10:54slm arkadaşlar ikibucuk yıllık evliyim evliliğimin ilk birbucuk yılı vajinismus illeti ile onu yenmeyi calışmakla gecti. ilk etapta kendi şehrimde ve komşu illerde kimse duymadan halledebileceğimizi duşunduk ama olmadı. gitmediğim jinekolog,psikolog denemediğim yontemler kalmadı. başta kızlık zarı actırma,sıcak su terapisi,istek arttırıcı damlalar, alkol,anlık uyuşturucu sprey,krem,telkin cd.ler,depresan haplar,kas gevşeticiler,parmak egzersizi (ben asla yapamadım ) ve hipnoz ( zaten bu saydıklarımın icinde bir tek biraz da olsa bunun faydasını gordum ) ama yine de olmadı. ailelerimiz bilmiyordu . bizden artık cocuk sormaya başladılar.bu konu beni sıkmıştı.tedavi cabasına ara verip sırf cocuk olsun diye aşılama yaptırdım o da tutmadı.nette işin uzmanlarını araştırırken nette SULEYMAN ESERDAĞ ile tanıştım.ANKARA da kendine ait butik tarzında ki kliniğinde 4 GUNDE PARMAK EGZERSİZİ OLMADAN 100/100 KALICI OLARAK COZULDU.OYLE Kİ! BENİM ŞUANDA 3 AYLIK GAYET DOĞAL YOLLA HAMİLE KALDIĞIM VE SEZERYAN İLE DUNYAYA GELEN BİRi OĞLUM VAR... hamileliğimin 5.ayından itibaren karnım şişmeye başlayınca kafamda iniş cıkışlar oldu.doğum sonrası bu rahatsızlıkyeniden nuksedecek mi? diye ama olmadı.o rahatsızlık o problem orda kaldı.vajinismus bir hastalık değil.grip dahi olduğumuz da bizi 10gun kendimize gelemiyoruz.bu cozumu 4 gunde olan bir problem yenmek ustesinden gelmek icin once inanmak gerekir.vajinismus insanı oyle bir hale getiriyor ki! ilk etapta kendimizi sosyal hayattan soyutluyoruz,kendi kendimize 2.sınıf muamelesi yapıyoruz,duğun gormek istemiyoruz,bizden sonra evlenip cocuğu olan insanlarla aynı ortamda bulunmak istemiyoruz (sanki gozumuze sokuyorlar gibi ) halbuki oyle birşey yok,kendimizi illa ki birilerinden ustun goruruz (hepimizde var bu) o yapıyor da ben neden yapamıyorum sorusu sorarız,cinselliğin yaşı ilkogretime kadar duştu bacak kadar cocuklar yapabiliyor da ben neden yapamıyorum benim neyim eksik diyoruz,orda ne var?diyoruz sanki olduğunda olecekmiş gibi,yediğimiz,ictiğimiz hic birşey sarmaz,kendimize hic birşeyi layık gormeyiz,hayata kuseriz,kendimize kusup neden ben? deriz,İLİŞKİMİZİN SINIRI BİR YERDE TIKANIR İŞTE O AN AYNI EVİ PAYLAŞAN SEVGİLİDEN ,AYNI YATAĞI PAYLAŞAN KARDEŞTEN FARKIMIZ KALMAZ.ben cok şukur bu rahatsızlığı bu problemi SAYGI DUYDUĞUM DEĞERLİ İNSAN SULEYMAN ESERDAĞ' IN SAYESİNDE YENDİM .KESİNLİKLE TAVSİYE EDECEĞİM, ALANINDA TEK GECTİĞİM, HATTA DUNYADA ONDAN DAHA İYİSİNİN OLDUĞUNU DA DUŞUNMUYORUM UZMANLIĞININ YANI SIRA ILIMLI,DİNGİN,HUZUR DOLU BİR İNSAN VAJİNİSMUS TEDAVİ DE SULEYMAN ESERDAĞ DİYORUM TEŞEKKURLER.....